Veien til lykke

Vi får hele tiden beskjed om at trening er viktig og veien til lykke, men hvorfor det egentlig? Hvorfor er trening så viktig, og hvorfor gir akkurat fysisk aktivitet oss lykke. Studie og forskning har vist at trening gir oss gode fordeler som påvirker vår psykiske og fysiske helse enormt mye. Studier har vist at trening også kan hjelpe deg med å skape nye og sunne vaner, men også slutte med gamle. Fysisk trening bidrar til å skape en sunn livsstil, som kommer til å gjøre det enklere å slutte og for eksempel røyke. Grunnen til det kommer av fysisk aktivitet gjør det mulig å redusere frist og trang.

Trening bidrar med å senke stress, angst og depresjon grunnet det bidrar med å produsere endorfiner. Endorfiner er en slags lykkehormoner som blir produsert i hjernen din og er med på å regulere humøret ditt. Dette hormonet bidrar med å gjør deg lykkeligere.

Trening forsterker musklene dine som bidrar med å forebygge alvorlige sykdommer som beinskjørhet, hjerte og karsykdommer og ulike kreftsykdommer. Trening bidrar til svært mange helsefordeler som å forbedre transport av oksygen, gjøre hjertet sunnere og sterkere, forbedrer blodsukkeret og insulinnivået.

Å trene regelmessig kommer til å endre hele livstilen din og gjør at hverdagslige ting som søvn blir mye bedre. Her kan du sove dypere og fortere. Grunnen til at søvnen blir bedre kommer av at det blir frigjort melatonin som er med på å regulere søvnrytme. Ikke nok med å sove bedre, så bidrar treningen med at den seksuelle atferden din blir bedre og mer energisk.

Det finnes mange treningsmetoder å gjennomføre for å få disse gode og mange fordelene, og 30 minutter med fysisk aktivitet hver dag holder. Løping er en effektiv treningsmetode og bidrar til å redusere vekttap raskt, og det bidrar også med å forsterke immunforsvaret! Dersom du ønsker en treningsmetode som forsterker alle muskler og bein i kroppen, så bør du starte med svømming.