Slik kan du trene uforstyrret innendørs

Det er flere måter å innrede for når man vil trene hjemme. Men det er ikke alt som fungerer like bra. Det beste er kanskje et kjellerrom med de fleste fasiliteter i nærheten, men det er ikke alle som har tilgang til det.

Men man kan til og med trene i stua med fullt innsyn fra forbipasserende og naboer om man ikke gjør noen helt enkle knep som ikke koster skjorta. Her skal vi se på hvordan du kan trene og gjøre øvelser hjemme uten å bli plaget av fotgjengere og skuelystne.

Lag et treningsrom

Et treningsrom er alltid det beste. Da får man isolert trening og velvære slik at man ikke blander de to. Treningsrommet gjør seg best på betonggulv, men det er ikke sikkert man har. En god treningsmatte tar av for støt dersom man ønsker å trene med vekter og manualer. Men det er ikke sikkert du har et ekstra rom til overs?

Vinduer med innsyn

En annen ting man kan gjøre er å skjerme for innsyn. Med gardinkapper så skjuler man den nedre delen av vinduet. Dette er genialt dersom man har innsyn fra gateplan eller andre vinkler. Som oftes vil man jo ta øvelsene sine i fred, selv om man ligger på gulvet å peser etter luft.

Bruk lett-veggene

Ved å sette ergometersykkelen ved veggen, vil man kunne trene i fred. Skal man ha den i stua, så bør man investere i en treningsmatte. Et triks er å legge et håndkle på styrt, slik at man kan tørke seg når svetten etterhvert begynner å renne i strie strømmer. Alternativt kan man bruke en lettvegg som er flyttbar.

Tren pushups

Det kan være kleint å trene foran andre. Kanskje man mister konsentrasjonen, og så er det bare flaut å vise sitt nivå til andre. Kanskje man ikke er i så god form som man trodde. Tren push-ups fordi da kan du skjule hele kroppen for forbipasserende. Det samme gjelder alle øvelser man kan gjøre på gulvet.