Kosmetiikk og aktivitet

De “gode-gamle-dager” hadde et annet syn på lek og barn enn i dag. Vi “bodde” ute, og lekte politi-og-røvere, bro-bro-brille, hoppet-strikk, og lekte boksen-går. Det var aldri kjedelige øyeblikk, og vi var ikke stillesittende. Hoppetau var populært, kappet-land, og vi elsket klinkekule kasting.

Hva kan kroppen gjøre?

Kroppen er et fint instrument som fortjener det beste for å virke best. Muskelmasse er viktig, og kroppen trenger aktivitet hver dag. Av og til ønsker vi kanskje å endre litt på bryster, eller rumpen. Er vi ikke helt fornøyd, kan det bli bedre med Motiva som er kunnskapsrike og har topp veiledere. Motiva tar selvtillit og følelser på alvor for best liv. Moitiva kan hjelpe deg med å innfri drømmer du har om et bedre utseende. Kroppsbilde er viktig, og det er ikke alltid godt kosthold og aktivitet hjelper nok. Motiva har sikre teknolgiske løsninger som optimaliserer inngrepene de gjør.

Lek og aktivitet slik Arne Næss var opptatt av.

Barn og voksne

Å vokse opp med sunne ideer for å ivareta kroppen er det viktig med aktivitet. Alle kroppsdeler kan ikke innfris med trening og kosthold. Motiva kan enkelt hjelpe med kvalifiserte og erfarne leger. Samtidig er gode stunder med lek og moro i oppveksten verdifulle for å lære hvor viktig aktivitet er. Det er mange gevinster. Vi var som barn og unge opptatt av masse! Lek og aktivitet må ikke alltid være organisert idrett. Uvurderlig “trening” kan vi få gjennom lek. Her er masse aktiviteter for alle.

  • Høl-i-hatten.Populær og morsom lek. En personer Ballkaster, og de andre stiller opp på rekke. Ballkasteren tenker på et hemmelig ord, la oss si et dyr. Ballen kastes til førstemann, og Ballkasteren sier “Jeg tenker på et ord som begynner på H”. Førstemann gjetter, og er det feil, sier Ballkasteren “Høl-i-hatten”, og ballen kastes til nestemann. Er ordet riktig kaster Ballkasteren ballen opp i lufta og sier “Høl-i-hatten, Ole”. Ole gjettet korrekt, og Ballkasteren løper så langt som mulig til Ole sier “Har’n”, og har fanget ballen. Ole tar tre kjemepsteg mot  Ballkasteren. Ballkasteren former ring-med-armene, og Ole prøver å kaste ballen oppi “ringen-av-armer”. Klarer Ole dette blir han Ballkasteren, og nytt hemmelig ord må gjettes. Husker du disse lekene fra “gamle dager”?

Andre leker er “brennball, gjemsel, kaste-5-øring-på-streken, hoppe paradis, titten-på-hjørnet” og flere. All lekingen holdt oss aktive og vi hadde flott tid med venner. Lek er viktig for god helse.