Hva bør jeg trene?

Det er vanskelig å vite hva slags trening man faktisk bør gjøre, og i denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på trening du bør prøve!

Gå eller løpe

Det å begynne med løping kan virke som et stort steg for mange. Heldigvis kan du blande det å gå sammen med å ta noen løpeøkter. Hvis du bare foretrekker å gå, så anbefaler vi deg å gå i ulendt terreng. Det er absolutt godt for både kropp og sjel. Mange liker å løpe langt, mens andre liker å løpe fort. Her finnes det en rekke alternativer som du kan prøve deg på. Kanskje du vil løpe opp Stoltzen eller kanskje du vil prøve deg på intervalltrening?

Svømming

Det å svømme er en av de beste formene for trening, ettersom man får trent absolutt hele kroppen. Vi anbefaler deg å prøve ut svømming i din lokale svømmehall, men det å svømme ute er også givende. Det kan være litt vanskeligere å få målt distanse utendørs, men det gir deg en naturopplevelse med på kjøpet.

Sykling

Dette er en aktivitet mange liker og som mange bruker dagligdags. Dette fordi det blir mer og mer populært å bruke sykkel som fremkomstmiddel. Kanskje det er noe du allerede har begynt med? Det å sykle gir deg frisk luft og en følelse av å virkelig jobbe på. Det er en grunn til at sykkelferie er så utrolig populært!

Crossfit

For mange er dette den ultimate treningsformen. Den er intens og den går fort. Det handler ofte om sirkeltrening. Mange mener også at dette er en egen livsstil. Det som også er spennende er at du garantert kommer til å få nye venner hvis du begynner med crossfit, fordi det er veldig sosialt.

Kanskje du blir så inspirert at du vil åpne ditt eget treningssenter? Da kan det jo være at et greit og billig forbrukslån kan være noe for deg.

Det er jo selvsagt ikke noe fasitsvar på hva det du bør trene, men vi er sikker på at du greier å finne svaret selv. Du vet selv best hva det er du liker og hva det er du ønsker å bedrive? Vi håper at vi har gitt deg noen ideer til hva det er du kan prøve ut. Det å prøve nye ting gjør at du kanskje finner en treningsform du ikke visste at du likte?

Lykke til på veien!